Lidmaatschap

Inschrijven

Voordat u zich inschrijft, kunt u altijd gratis een proefles volgen. Daarnaa kunt u een inschrijfformulier bij de leiding vragen. Het inschrijfformulier en het machtigingsformulier levert u de volgende lesdag ingevuld weer in bij de leiding. U kunt zich helaas niet digitaal inschrijven.

Rechten, plichten en privacy

We gaan er vanuit dat u op de hoogte bent van de rechten, plichten en de privacyverklaring wanneer u of uw kind zich aanmeldt bij de vereniging.  Het lidmaatschap loopt stilzwijgend door, totdat dit schriftelijk opgezegd wordt.

Lidmaatschap opzeggen

U kunt het lidmaatschap alleen opzeggen via een e-mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij de volledige naam, adresgegevens, groep en oefentijd, naam leiding en de eventuele reden van opzegging door. Mondeling opzeggen bij de leiding is helaas niet mogelijk vanwege de grootte van de vereniging. Na opzegging ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van de ledenadministrateur. Bewaar deze bevestiging en neem contact op wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen. De automatische incasso wordt na uitschrijving direct stopgezet.

Wijziging gegevens

Bent u verhuisd, heeft u een nieuw e-mailadres of een nieuw telefoonnummer? In dat geval verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..